3. april 2011

Super helg med flotte kolleger

Pappa`n til Trine N var så snill å låne oss feriehuset de har i Sverige, nærmere bestemt Tvelen utenfor Charlottenberg. På fredag satte 9 flotte jenter kursen mot Sverige, Charlottenberg, for å handle inn det vi trenger for en helg.... Det ble jo handlet litt ekstra, men det var jo bare å ta med seg hjem igjen.
Feriehuset, sett fra veien. Kjempekoselig!
Da vi hadde kommet frem på fredagen ble det laget pizza og vinflaskene ble åpnet. Dette ble starten på en veldig artig kveld. Det ble pakkelek etter maten, og første runde der vi måtte stille spørsmål om oss selv gikk veldig tregt. Men da terningen kom frem og pakkene begynte å bytte eiere steg stemningen.
Og stemningen steg mer utover kvelden. I en av pakkene var det nemelig løsbarter og de måtte selvfølgelig testes.
Bartefrøknene.
Fra ve; Anne Sofie, Trine M, Trine N, Tonje, Helle og Stine.

Etter frokost på lørdag bar det for noen av oss inn til Charlottenberg for en liten tur på Systembolaget og litt annen shopping. Det ble også en Mc Donalds burger på de fleste i håp om at formen skulle komme seg med litt fet mat. Og det gjorde den også. Da vi var tilbake i huset ble det spill og litt tv-titting. Nye vinflasker ble sprettet og formen steg enda mer. Litt utpå dagen dukket også Kaja opp, og dermed var vi 10 flotte orto jenter. 
Kaja - humøret var på topp, som det alltid er!
Søndagen spiste vi frokost, ryddet og satte kursen hjemover. Vi måtte en liten tur innom Charlottenberg for å handle litt mat... Det var mange slitne jenter og det ble en stille biltur hjemmover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar